Tämä oli todella helppo ja nopea tehdä ja todella hyvää!

1250880343_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Ohje on Pirkka Ruoka lehdestä.

 

6-8 annosta


mehukiisseli

1 dl Pirkka mustaherukkamehutiivistettä

4 dl vettä

1 ½ rkl perunajauhoja

1 rkl sokeria

maitokiisseli

75g valkoista leivontasuklaata

5 dl kevytmaitoa

2 ½ rkl perunajauhoja

koristeeksi

25g valkoista leivontasuklaata

 

1. Mittaa mehukiisselin ainekset kattilaan. Sekoita hyvin ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa ja sakeutuu. Nosta kattila kylmään vesihauteeseen jäähtymään tai kaada kiisseli toiseen astiaan.

2. Rouhi suklaa veitsellä. Valmista maitokiisseli samoin kuin mehukiisseli. Käytä pinnoitettua kattilaa ja lisää valkosuklaarouhe valmiiseen kiisseliin.

3. Kaada laseihin tai jälkiruokamaljoihin vuorotellen maito- ja mehukiisseliä. Koristele rouhitulla valkosuklaalla.