Tämä oli todella helppo ja nopea tehdä ja todella hyvää!
Ohje on Pirkka Ruoka lehdestä.
6-8 annosta
mehukiisseli
1 dl Pirkka mustaherukkamehutiivistettä
4 dl vettä
1 ½ rkl perunajauhoja
1 rkl sokeria
maitokiisseli
75g valkoista leivontasuklaata
5 dl kevytmaitoa
2 ½ rkl perunajauhoja
koristeeksi
25g valkoista leivontasuklaata
1. Mittaa mehukiisselin ainekset kattilaan. Sekoita hyvin ja kuumenna koko ajan sekoittaen, kunnes kiisseli pulpahtaa ja sakeutuu. Nosta kattila kylmään vesihauteeseen jäähtymään tai kaada kiisseli toiseen astiaan.
2. Rouhi suklaa veitsellä. Valmista maitokiisseli samoin kuin mehukiisseli. Käytä pinnoitettua kattilaa ja lisää valkosuklaarouhe valmiiseen kiisseliin.
3. Kaada laseihin tai jälkiruokamaljoihin vuorotellen maito- ja mehukiisseliä. Koristele rouhitulla valkosuklaalla.
Kommentit