Tämä oli mukavan jouluinen kääretorttu, täytettä olisi tosin saanut olla mielestäni enemmän. Ohje on Ruokamaailma lehdestä.

4 kanamunaa

1½ dl sokeria

1 dl ohratärkkelystä

½ dl kaakaojauhetta

1 tl leivinjauhetta

täyte

200g maustamatonta tuorejuustoa

1 dl valmista suklaakastiketta

3 piparkakkua

 

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja siivilöi vaahtoon. Kääntele varoen tasaiseksi. Levitä taikina leivinpaperoidulle uunipellille ja paista 225-asteisessa uunissa 7-8 minuuttia. Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Anna jäähtyä. Sekoita tuorejuusto, suklaakastike ja karkeaksi rouhitut piparit keskenään. Levitä täyte jäähtyneelle levylle ja kääri tiukalle rullalle. Anna rullan vetäytyä muutaman tunnin kylmässä ennen tarjoamista. Tarjoile lopun suklaakastikkeen kanssa.