Herkuttelimme näillä uutena vuotena, nams!

 

Ohje on Yhteishyvän Ruokamaailma lehdestä.

 12 kpl

100g taloussuklaata

1½ dl vehnäjauhoja

1 tl leivinjauhetta

100g margariinia

1 dl sokeria

2 kanamunaa

½ dl maitoa

1 ps (70g) saksanpähkinöitä rouhittuna

 

1. Vaahdota pehmeä margariini ja sokerit.

2. Vatkaa joukkoon munat yksitellen.

3. Sulata suklaa vesihauteessa ja lisää se jäähtyneenä seokseen.

4. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää taikinaan vuorotellen maidon ja pähkinöiden kanssa.

5. Sekoita taikina tasaiseksi. Voitele ja jauhota vuoka (20x25cm) ja levitä siihen taikina.

6. Paista 175-asteisessa uunissa 35-30 minuuttia. Kumoa kakku, jäähdytä ja leikkaa paloiksi.