Tämä oli todella hyvää! Ohje on Pirkka ruokalehdestä.
4 annosta
300g mustaa tagliatellea
1 ps isoja katkarapuja
1 tlk savustettuja simpukoita öljyssä
( itse laitoin vielä lisäki purkki tonnikalaa)
1-2 rkl simpukoiden öljyä
1 iso sipuli
1 tomaatti
1 tlk paseerattua tomaatti
½ tl sokeria
ripaus mustapippuria
basilikaa
lisäksi
parmesaania
1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.
2. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta simpukat (säästä hiemän öljyä). Hienonna sipuli ja kuutioi tomaatti.
3. Kuullota sipulia simpukoiden öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon paseraatu tomaatti sekä mausteet ja keitä vielä pari minuuttia.
4. Lisää katkaravut ja simpukat. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele päälle kuutioitu tomaatti ja tuoretta basilikaa. Tarjoa lisäksi parmesaania.
Kommentit