Tämä oli todella hyvää! Ohje on Pirkka ruokalehdestä.

 

4 annosta

300g  mustaa tagliatellea

1 ps isoja katkarapuja

1 tlk savustettuja simpukoita öljyssä

( itse laitoin vielä lisäki purkki tonnikalaa)

1-2 rkl simpukoiden öljyä

1 iso sipuli

1 tomaatti

1 tlk paseerattua tomaatti

½ tl sokeria

ripaus mustapippuria

basilikaa

lisäksi

parmesaania

 

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan kypsäksi.

2. Sulata ja valuta katkaravut. Valuta simpukat (säästä hiemän öljyä). Hienonna sipuli ja kuutioi tomaatti.

3. Kuullota sipulia simpukoiden öljyssä pari minuuttia. Kaada joukkoon paseraatu tomaatti sekä mausteet ja keitä vielä pari minuuttia.

4. Lisää katkaravut ja simpukat. Kuumenna, mutta älä enää keitä. Ripottele päälle kuutioitu tomaatti ja tuoretta basilikaa. Tarjoa lisäksi parmesaania.